070-3863879    josephine@more-beauty.nl  Volg ons op Facebook

Anti-aging & Huidverbetering


Van nature werkt de huid zelf aan verandering en vernieuwing. Naarmate u ouder wordt, verloopt dit proces trager. Met anti-huidveroudering- of wel anti-aging producten kunt u het natuurlijke proces positief beïnvloeden en het lichaam weer activeren om werkzame stoffen aan te maken en te behouden. Een ander belangrijk effect van anti-aging is de bescherming van stamcellen die onder meer zorgen voor celvernieuwing.

Ouder worden willen we allemaal maar de huidproblemen of wel de huidveroudering willen we graag wat uitstellen. Rimpels, kraaienpootjes, plooien, vlekken, een droge- of slappe huid? Liever niet! En juist om deze reden biedt More Beauty anti-aging behandelingen en verzorgingsproducten aan, specifiek gericht op huidverjonging en huidverbetering. Met de juiste verzorging ziet je huid er over een paar jaar, jonger uit dan vandaag. En dat zonder operaties!

Samen resultaat bereiken

More Beauty zorgt voor een natuurlijke huidverbetering bij het oplossen van huidproblemen óf om de huid sterk te houden. Wij doen dat door de huid te activeren om zelf weer stoffen aan te maken en op te slaan. De kracht zit in dit geval in de optimale combinatie van de behandelingen bij More Beauty in de schoonheidssalon én in verzorgingsproducten voor thuis. Deze methode heeft een zogenaamd synergetisch effect: samen bereiken ze meer dan afzonderlijk. Door de beschikking van talloze Deynique behandelingen- en producten, hebben we voor nagenoeg elk huidprobleem een effectieve oplossing!

Bij More Beauty zal je huid-probleem, waar mogelijk bij de oorzaak worden aangepakt. Met deze werkwijze zorgen onze behandelingen en producten voor cosmetische verbetering met een lange termijn werking. Ondanks dat er na iedere behandeling en ook op termijn zeker een merkbaar resultaat zal zijn, is het exacte eindresultaat nooit te voorspellen. Dit wordt mede beïnvloed door de persoonlijke levensstijl. Zo hebben roken, drinken, eten, beweging maar ook evt. tijdelijke stressperiode en slaaptekort, een grote invloed op de huid en gezondheid. Hoe gezonder u leeft, des te beter de resultaten zullen zijn!

Aan de slag met jouw behandelplan op maat

Wanneer we na het welkomst/intake-gesprek en het stellen van de juiste diagnose, de belangrijkste wensen en doelen hebben bepaald, gaan we aan de slag met het voor jou persoonlijke behandelplan. Zo kijken we bijvoorbeeld samen hoe we bij je huidprobleem zo snel mogelijk resultaat kunnen boeken, welke werkzame stoffen je huid nodig heeft en met welke producten je jouw huid (dagelijks) kunt voeden en welke aanvullende behandelingen (met regelmaat) nodig zijn om een extra stimulans te geven.

Behandelingen


 • Bio Face Lifting

  Bio Face Lifting

  Een ontgiftende en liftende behandeling, die ervoor zorgt dat het huidweefsel diep wordt gereinigd, de energiestroom tussen de cellen verbetert en de huid vervolgens strakker aanvoelt. Tóp in voor- en najaar!


 • Aquabrasie

  Aquabrasie

  Een mooie oppepper voor de huid, die er wat grauw of vermoeid of droog uit ziet. De Aquabrasie behandeling voelt zacht en prettig aan en zorgt tevens voor een hernieuwde frisse huid.


 • Carboxy Therapie / Two Elements-coctail

  Carboxy Therapie /
  Two Elements-coctail

  Een unieke combinatie van het Two Elements-vliesmasker en de speciale Two-elements Facial Gel zet een fascinerend mechanisme in werking. Na het verlagen van de pH-waarde, ontstaan er kleine koolstofdioxidebubbeltjes op de huid, De bloedvaten verwijden zich waardoor een aangename warmte ontwikkeling volgt. Je gezichtshuid ziet er daarna prachtig fijn en delicaat uit. De structuur is verstevigd en gestroomlijnd.


 • XO Cell Plasma

  XO Cell Plasma

  Op het gebied van anti-aging krijg je met behulp van de schoonheidsbehandeling XO Cell Plasma uitzonderlijke resultaten, waaronder weer strakkere contouren en verfijnde poriën.


 • Meso Skin Therapie

  Meso Skin Therapie

  Het natuurlijke alternatief voor cosmetische injecties en dé methode om rimpels en een slappe huid te verminderen, zonder de huid te beschadigen. Werkzame stoffen worden zo diep de huid “ingetrokken” waardoor je een meer ontspannen uitstraling krijgt.

  Meso therapie behandeling


 • AntiTox

  AntiTox

  Een bijzonder geschikte en bijzondere behandeling voor ieder huidtype Doordat de diepere huidlagen worden gereinigd wordt de huid voorzien van nieuwe energie.


 • Zuurstof OX Synergie

  Zuurstof OXS ynergie

  OX Synergie maakt gebruik van de synergetische werking van zuivere zuurstof, pro-biotische dermabrasie-gels en celregenererende herstelstoffen zoals bio-peptiden en vitaminen.

  Zuurstof schoonheidsbehandeling


 • LED

  Light Emitting Diode

  Mooi in te zetten bij of na een anti-aging behandeling. Met de golflengte van het rode LED licht krijgt de huid aanzienlijk meer spankracht, voelt steviger en verbeterd de huidstructuur.
  De golflengte van het blauwe LED licht heeft een zeer reinigende werking in de huid, waardoor deze behandeling heel positief werkt op de onzuivere en acné huid.

  ledlicht acne behandeling

  ledlicht anti-aging behandeling


 • Bindweefsel massage

  Bindweefsel massage /
  Face Tone Ballance

  Een extra training voor het sterker maken van zowel de collageenvezels als de spieren in je huid met de Face Tone Balance. Een stevige en sportieve work-out voor je huid, d.m.v. een rollmassage. Goed te combineren met verschillende andere behandelingen.