06 - 249 969 43    josephine@more-beauty.nl  Volg ons op Facebook

Over More Beauty


Josephine van Veldhoven, Schoonheidsspecialist & visagist Voorburg, Den Haag, Leidschendam

Er goed uitzien is geen toeval maar het resultaat van consequente verzorging. Schoonheidssalon More Wellness & Beauty, gevestigd in Voorburg kan hierbij helpen! Als geen ander weet Josephine als schoonheidsspecialist, dat het lastig is om een goede keuze te maken in een steeds ruimer wordend “beauty-aanbod”. Het lijkt zo simpel, maar wát doe jij voor je huid? Een goede basis is een sleutel voor succes. Steeds weer wisselende producten, dragen niet bij aan een mooie sterke huid.

Wát is dan het geheim? De kracht van More Beauty is om te kijken wát bij jouw past. Iedereen heeft niet alleen een andere huid maar ook een andere leefstijl. En wát zijn je wensen? Tijdens een welkomstgesprek wordt vaak al veel duidelijk. Het is leuk om aan de slag te gaan en je huid sterk te maken om deze zo lang mogelijk, zo mooi mogelijk te laten zijn.

Doen geeft Succes! wacht dus niet met het maken van een afspraak voor een welkomstgesprek e/o meteen een korte behandeling daarbij. Je gaat het verschil absoluut voelen en zien.
En …wat het leukste is aan mijn vak? Te weten dat mijn klanten ’s morgens na hun eigen verzorging zelfverzekerd de dag kunnen beginnen. Uiteindelijk: Jouw huid is je mooiste bezit!

Tot ziens,

Josephine van Veldhoven