Shape & Shine set

Shape en shine gezichtsmasker

Je gezichtsspieren ontspannen en de elasticiteit van je huid verbeteren?

Shape en shine gezichtsmaskerDe praktische ‘4 in 1’ Shape & Shine Set is een kleine en fijne Quicklift voor thuis. Deze set is veelzijdig en combineert verbetering van je huid op lange termijn, met onmiddellijk effect op korte termijn.

  • Vermindering van expressierimpels
  • Activatie van het huidherstel
  • Snelle versteviging

In de loop der jaren wordt je huid langzaam droger; de elasticiteit gaat achteruit. Gezichtsspieren die nauwelijks worden benut verslappen en verliezen hun spankracht. Met deze heerlijke nieuwe set ga je voor de ultieme verbetering en versterking van de huid!

Start met een work-out voor je huid, met de Explicit Face Roller, natuurlijk na een grondige reiniging van je huid. De Explicit Face Roller versoepelt verkrampte gezichtsspieren, activeert de bloed- en vochtcirculatie en verwijdert opgehoopte afvalstoffen.

Nadat je gezichtsspieren weer zacht en soepel zijn, gebruik je actieve ingrediënten zoals het Smoothing Excellence Masker of een van de ampullen om je huid te verzorgen. Door de intensieve doorbloeding van je huid worden de actieve ingrediënten nog beter door je huid opgenomen.

Deze prachtige Shape & Shine Set bevat:

  • Een vernieuwde SCM massageroller waarmee je de huid voorbereid door de bloedcirculatie op gang te brengen.
  • 2 x een Smoothing Excellence Masker met Syn-AKE, truffel en caviaar. Dit vliesmasker is een weldaad voor de huid. Je voelt meteen hoe de werkstoffen de huid intrekken.
  • 2x Night Repair ampullen
  • 2x Firming ampullen

More Beauty heeft deze mooie set voor je klaar staan.

Wil je graag een persoonlijk huidadvies? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in door te  mailen: Josephine@more-beauty.nl óf te bellen: 070 386 38 79 …& mocht ik niet direct kunnen opnemen, spreek gerust in, dan bel ik je z.s.m. terug.