De Anti-Tox behandeling

antiTOX huidbehandeling ontgiften van je huid

Energy-kick voor je huid

Ben je toe aan een verfrissende energy-kick? Kom dan voor de Anti-Tox behandeling! Dit is één van de favorieten bij More Beauty. Toxische stoffen die zich in de huid bevinden, worden aan de hand van magnetische krachten uit de huid getrokken. Hiernaast wordt er gebruik gemaakt van mooie ingrediënten als bladgoud, anorganische modder en aloë vera.

Doordat de diepere huidlagen worden gereinigd, wordt de huid voorzien van nieuwe energie. Dit is niet alleen speciaal om te zien, maar ook om te voelen. Kortom: ‘magnetic attraction’!

Krachtige werking

Waarom is Anti-Tox zo bijzonder? Het is een aangename behandeling met een krachtige werking, die je immuunsysteem verbetert. De magneetmassage versoepelt het weefsel. De ontgiftingsfase geeft je huid direct nieuwe energie. Waardevolle mineralen worden in de huid gesluisd en aansluitend wordt je huid beschermd met een extra laagje.

Na deze ‘energy-kick’ kun jij je verheugen op een frisse en stevigere huid met een mooi, gelijkmatiger huidbeeld.Van mij voor jou!

Tot en met het voorjaar blijft de totaalprijs voor bovenstaande drie afspraken € 150!
Houd rekening met drie keer een uur van je tijd.

Wil je graag een persoonlijk huidadvies? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in door te  mailen: Josephine@more-beauty.nl óf te bellen: 070 386 38 79. Mocht ik niet direct kunnen opnemen, spreek gerust in, dan bel ik je z.s.m. terug.