Een gouden relaxmoment

goudbehandeling huidverbetering


Al in begin maart was de feestelijke uitreiking van de Deynique Beauty Award 2020 in Oosterhout en mocht ik deze Gouden Award in ontvangst nemen. ‘Bewezen kwaliteit bij huidverbetering in mijn salon: dát is waar deze Golden Beauty Award voor staat en deze toewijzing voelt dus heel bijzonder! Door de ongewone tijd en de voorzichtigheid die ik overigens nog steeds in acht neem met betrekking tot Covid-19, kon ik dit mooie moment niet direct met jullie delen. Gelukkig heb ik al mijn klanten al weer kunnen ontvangen. Veilig nu behandelend onder de behandelkap, is het fijn om wederom samen te kunnen werken aan huidverbetering.’

Artikel over huidbehandeling met goud

Reserveer jouw Golden Relax Moment
‘De Golden Beauty Award 2020 wil ik graag met jullie delen en dit jaar nog omzetten in een ‘Golden Relax Moment’, ofwel één van de Golden Glow behandelingen, voor vitaal huidherstel, die ik geef met 24 karaats goud’. ‘Tijdens de behandeling worden grote hoeveelheden vocht in de huid gebonden waardoor rimpels en lijntjes worden verminderd. Goud geeft energie aan de cellen, verstevigt de huidopbouw en gaat het natuurlijke ouderdomsproces tegen.

Bij de behandeling worden je afvalstoffen afgevoerd, onreinheden worden gereduceerd, het bindweefsel wordt verstevigd, en dode huidcellen en overtollige vetten worden verwijderd, waardoor rimpels en oneffenheden verminderen. Kortom: je huid wordt verfijnd, glad, stevig en zacht! Deze ‘lift’ werkt nog ruim een dag ná je bezoek aan More Beauty door. Natuurlijk krijg je advies rond de manier waarop je jouw weer mooie huidbeeld zelf zo lang mogelijk kunt vasthouden. Want met goede zorg voor jezelf kun je dat zéker; ook thuis!

Wil je liever een korte maar diep reinigende behandeling, om te voelen en te kijken wat voor jou op termijn het meest geschikt is, dan ben je ook welkom.

Hoe werkt dat eigenlijk?
Golden Glow behandeling

Goud is een natuurlijk sporenelement waarvan is aangetoond dat het een ontstekingsremmende werking heeft en de celcommunicatie kan activeren. Niet gek dus dat het al eeuwen wordt gebruikt in hoogwaardige cosmeticaproducten. Goud vertraagt het verouderingsproces van de huid, het activeert de doorbloeding, het geeft glans en schoonheid. Historici beweren dat Cleopatra elke nacht met een gouden masker sliep om haar jeugdige huid te behouden. Zo wordt goud dan ook gezien als een waar juweel onder de verzorgingsproducten. Deze producten zijn weggelegd voor diegenen die extra in hun huid willen investeren en zichzelf willen verwennen met de meest hoogwaardige huidverzorging.

Van mij voor jou!

Reserveer voor november of december jouw Golden Glow behandeling van € 82,50 voor € 72,50. Gun jij jezelf een stralende huid? …Óf wil jij goud cadeau geven? Ik kan een cadeaubon versturen!
Actie geldig tot en met december 2020