Geef je huid een snelle boost, gewoon thuis :)

Geef je huid een snelle boost


Helaas heeft haast iedereen te maken met belastende omgevingsfactoren. Overdag zitten we, nu misschien nog wat meer dan anders, achter onze beeldschermen en letten we wat minder op goede voeding. We ervaren soms stress en slapen wat minder goed. Dit zijn allemaal factoren die een invloed hebben op je huid. Wanneer deze daarop reageert met roodheid, irritaties en andere huidaandoeningen, dan is dat een duidelijke noodkreet

Artikel over huidbehandeling met goud

Je hebt iets extra’s nodig om de schoonheid terug te geven aan de huid. Maar wat dan? Soms moet het gewoon snel gaan. Je hebt een zakelijke afspraak, of een bijzondere ontmoeting. Altijd dan, als je maar een paar minuutjes de tijd hebt voor je beste look, wil je datgene wat je in enkele ogenblikken het resultaat geeft dat jij wenst.

Kuur voor thuis
More Beauty heeft nu iets voor jou: ‘Just a moment’, dé ampullenkuur die je huid weer laat stralen. Natuurlijk worden de ampullen ingezet tijdens jouw behandeling op afspraak. Nieuw is, dat je ze daarbuiten ook kunt meenemen als kuur voor thuis. De 7 kleine glazen ampullen hebben het allemaal in zich: perfect gedoseerd en met de hoogste concentratie actieve ingrediënten in slechts 2 milliliter.

Beautybooster ‘Just a moment’: zie het als een beautybooster, die je huid met een minimum aan tijd de maximale zorg geeft. Het voorkomt huidveroudering, kalmeert de geïrriteerde huid en voorziet deze van vocht, verbetert de elasticiteit, activeert regeneratieprocessen en verfijnt de teint. Voor elk huidprobleem is er een specifieke oplossing en wie wil er nu geen gerichte verzorging inzetten, die voldoet aan de eigen huidbehoefte?


Schoonheidsbehandeling voor thuis: ampullenkuur

Van mij voor jou!

‘Just a moment’ is dé ampullenkuur voor 7 dagen. Stijlvol en kleurrijke beauty-elixers verpakt in glas en speciaal voor jou tot en met januari 2021 (mooi als cadeau!) op te halen van € 38,50 voor € 35!

Actie geldig tot en met 31 januari 2021