Houd de zomervibe nog even vast!

Cocktail voor je huid

We vallen maar met de deur in huis. Hoewel je huid er natuurlijk gezond en zongebruind uitziet, zijn al die uurtjes in de zon, de zee en het zwembad echter niet altijd even goed voor je huid. Natúúrlijk heb jij je goed ingesmeerd (toch?). Het zonlicht, het zoute water en het chloor drogen je huid namelijk uit. Daarnaast reageert je huid ook op temperatuurverschillen, die zich straks met de naderende herfst ook zullen voordoen.

Om je huid zo lang mogelijk te laten genieten van die ontspannen zomervibe, is een ultieme verwenbeurt alles wat er nodig is! Dus houd die magische zomer nog even vast en kom genieten van een speciale cocktail voor je huid. Ja, je leest het goed: een cocktail! Deze cocktail kent een unieke samenstelling, namelijk het Two Elements-masker en de speciale Two Elements Facial Gel.


Het ontstaan van kooldioxidebolletjes, die ook in je prikwater zitten, zorgen ervoor dat je huid een flinke boost krijgt. Dankzij de behandeling worden alle opgeslagen toxines, afvalstoffen en onzuiverheden verwijderd. Blokkades verdwijnen, de bloedsomloop krijgt een oppepper en het bindweefsel wordt steviger.

Het resultaat is direct te zien zodra je de behandelstoel uitstapt: een prachtige en frisse huid, met een verbeterde en meer gestroomlijnde structuur. Wil je dit prachtige resultaat langdurig vasthouden? Dan zal je toch echt thuis aan de slag moeten gaan. Alleen met consequente ondersteuning van de juiste producten, zal je huid mooier en vitaler worden. Ga bijvoorbeeld overdag voor de Hyaluron & Peptide en gebruik voor de nacht de Soft & Repair Set. Wil je je huid ook laten genieten van deze cocktail? Kom dan voor de Two Elements-behandeling, en vraag me gerust om meer advies omtrent passende huidverzorging voor jou!


More Beauty in het For You Magazine

coctail