Diepere Rimpels & pigmentvlekken Voorkomen… Het kan!

Diepe rimpels en pigmentvlekken voorkomen

Genieten van de zon = zó lekker!!! Maar Attentie: door het zonnetje verbranden lijkt misschien onschuldig maar op de huid geeft het blijvende schade, ook al zie je de gevolgen meestal pas “op termijn”. Ik heb het over:

Rimpels die dieper zijn dan nodig & pigmentvlekken. Tja en dat zijn ze!!! & laat ik ze maar gewoon benoemen want we willen er “later” massaal vanaf!

Was het vroeger rond het 40e levensjaar dat je deze minder fraaie “tekeningen” op het gezicht ging herkennen. Nu zie ik ditzelfde helaas al bij steeds jongere mensen terug.

Smeren dus, met een goede SPF voordat je “de zon ingaat” Hoewel sommige dermatologen momenteel een zonnebrand met een hogere zonbeschermingsfactor van 50 of zelfs meer aanbevelen, zijn onze nieuwste Deynique zonneproducten bewust met ‘slechts’ SPF 30 uitgerust. Beschermingsfactor 30 is namelijk samen met SPF 50 in de hogere zonbeschermingscategorie gegroepeerd. Het verschil is minimaal.

SPF 50 absorbeert 98% van de UV stralen, SPF 30 absorbeert 97%. 

Daarom is SPF 50 alleen nodig voor mensen met een zeer lichte huidskleur. Bovendien geldt: hoe hoger de beschermingsfactor, hoe lager de eigen vitamine D-productie van het lichaam. In termen van gezondheid maakt juist de aanmaak van voldoende vitamine D: het genieten van de zon, zo waardevol en wordt het beschouwd als een reden voor een verbeterde stemming in de zomer. Steeds meer artsen waarschuwen: te veel zonbescherming remt de productie van vitamine D. Belangrijker nog dan een hoge zonbeschermingsfactor is: hoe vaak en zorgvuldig de huid wordt ingesmeerd. Helaas gelooft de meerderheid nog dat eenmaal smeren met een hoge factor genoeg is voor de gehele dag. Nee, blijvend in de zon is iedere 2 uur smeren een must! 

Zoals al eerder gezegd “Verbranden geeft blijvende schade”! 

Hier alvast 2 Tópproducten voor jou uitgelicht …ze staan voor je klaar! 

Mooi voor het gezicht: de beschermende SUNTAN Face Cream versterkt de huid met Ginseng- en Kamille extracten evenals provitamine A. Komkommerextract en Hyaluron zorgen voor een koelende en verfrissende toon. In een praktisch formaat van 30 ml past deze crème in iedere strandtas.

Fijn (& fraai!) voor het lichaam: de licht olieachtige zonnespray in geheel nieuwe verpakking, zónder drijfgas met SPF 30 geeft je een soepel en zijdezacht huidgevoel. Aloë Vera en vitamine E beschermen en versterken de huid tegen vrije radicalen en creëren een gezonde basis voor onbekommerd genieten in de zon.

Nog een tip: …vergeet alvorens een fietstocht ook je handen niet in te smeren.