Zomertip: Het Miracle Mask!!!

Dit kleine wonder, gebruik je voor een fris verkoelend effect. Ideaal voor in de zomermaanden als je je huid wilt kalmeren, afkoelen, wilt voeden & tegelijkertijd je fijne rimpeltjes gladder wilt maken.

Zon, zee, strand, vakantie! heerlijk waar dat kan …maar die tijd is zeker niet onbeperkt. We werken ook heel wat af met z’n allen, tijdens het zomerzonnetje overdag en soms daarnaast nog. Zo blijft het een uitdaging om er dan op dat gezellige zomerfeestje tóch weer Tóp uit te zien.

Gelukkig is er iets bijzonders in een tube! Kost 20 minuten van je tijd (nou ja, exclusief reiniging voor en na) die je goed op jouw moment kunt inplannen. Ik heb het over Het Miracle Mask!

Deze zorgt voor een zachte ontslakking en peeling om zo de huid te bevrijden van stress. Dit product laat werkstoffen tot dieper in de huid doordringen en gaat roodheid tegen. Daarnaast heeft het Miracle Mask een hydraterende werking en geeft het een heerlijk verkoelend effect. Bovendien gebruik je het masker om je fijne rimpeltjes gladder te maken.

Jij, ziet er weer prachtig en opgefrist uit, waarna …óp naar die zwoele zomer-avond!
Hij staat voor je klaar & tja, voor meer advies zijn wij er gewoon voor je ? Vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.