In drie stappen naar een mooie huid

Stappenplan voor je huid


‘Na een onzekere periode is er nú een nieuwe tijd met nieuwe kansen… Doe mij dan ook maar een nieuwe huid!’ Nou ja, het werkt iets minder simpel allemaal, maar de opties zijn talrijk. Nu ligt het er ook aan wat jij in de afgelopen maanden voor je eigen huid hebt kunnen doen maar, eerlijk is eerlijk: het was over het algemeen niet optimaal hè?

Artikel over huidbehandeling met goud

Het thuiswerken leek mooi. In het begin had je het idee dat je juist wat tijd zou overhouden voor jezelf. Nou, die gedachte heeft velen van ons achterhaald… Na flink wat PC-uren, vierkante ogen en met een inmiddels grauwe huid en verkrampte spieren kunnen wij de balans opmaken. Wel fijn dat we daarna de vakantietijd weer gevierd hebben en juist dat goede gevoel moeten we vasthouden. Nu door naar ‘beter’!

Jouw Personal Start-Up!
Ja, en hoe dan? Een mooie optie is wat tijd voor jezelf inplannen voor jouw Personal Start-Up! Drie stappen en speciaal voor alle nieuwkomers bij More Beauty. Tijdens drie afspraken gaan we bij More Beauty samen kijken hoe we jouw huid weer zo snel als mogelijk mooi kunnen krijgen.

   1. Persoonlijk welkom, advies en grondige reiniging
   2. Behandeling op maat
   3. Behandeling mét duidelijke toekomstvisie om het behaalde resultaat zo lang mogelijk vast te houden.

Hoe werkt dat eigenlijk?
Een ‘behandeling op maat’ (nu bijvoorbeeld ook te boeken via jouw Personal Start-Up): bij More Beauty is dat heel normaal, want iedereen is anders. Wanneer je een kledingstuk koopt, kijk je toch ook naar de juiste maat en kleur, en koop je precies dát waarin jij je lekker voelt? Met je huid is dat niet anders. Een mooie stralende huid geeft een goed gevoel. Hoe en wanneer je dat gevoel bereikt, is aan de specialist en aan jou. Zoveel mensen, zoveel wensen en met een scala aan prachtige behandelingen is er altijd één (en geloof mij, er zijn er meerdere…) voor jou waarbij jij je comfortabel voelt. More Beauty werkt altijd in het belang van de huid van de klant.Van mij Speciaal voor alle nieuwkomers!

Schroom niet en plan alvast je eerste afspraak! Houd rekening met drie keer een uur van je tijd. De totaalprijs voor deze drie afspraken is € 150.

Actie geldig tot en met 31 januari 2021