Zin in een feestje? Gun jezelf eerst een cadeautje!


Een feestje is áltijd leuk en tijdens die laatste koudere maanden van het jaar gaan we er weer voor! Volle agenda’s met nieuwe afspraken, ‘ingehaalde momenten’, en misschien zelfs nog dé date van het jaar. Maar dan… De datum staat en je kunt je vervolgens gewoon laten verrassen, maar wat dacht je van een goede voorbereiding? Daarmee scoor je uiteindelijk écht!

Artikel over huidbehandeling met goud

Wat is jouw gunfactor? Dat is gek genoeg een belangrijke vraag, want cadeautjes zijn fantastisch om te geven. Het één staat ook niet los van het ander, maar gun jij jezelf ook een cadeautje? Wat zou het uiteindelijk fijn zijn als jij je tijdens je afspraak op je mooist voelt en je uitstraling op en top is! More Beauty heeft dat speciale ‘Skin Freshcadeautje’ voor jou, in aanloop naar je dates. Wanneer jij dan het beste uit jezelf naar boven wilt halen, is dat een mooie investering.

Groots resultaat voor jouw huid
De Skin Fresh Treatment: groots resultaat, zonder apparatuur. Kom het maar ervaren! Denk aan reinigen,
anti-aging, verfrissen, verzegelen, genieten en de ‘finishing touch’. Bovendien kun je de treatment later zelf vervolgen door voor thuis nog een aanvullende behandeling mee te nemen. Dat is gemakkelijk en zo kun je het mooie resultaat langer vasthouden!


Haal het beste uit jezelf naar boven

Van mij voor jou!

Bij de Skin Fresh Treatment zorg ik ervoor dat je wenkbrauwen weer netjes bijgewerkt en gemodelleerd zijn.