Een frisse start met de Bio Face lifting!

frisse gezichtsbehandeling

We hebben een bijzondere tijd achter de rug en uiteindelijk ziet onze wereld er medio 2020 anders uit dan voorheen. Het ‘nieuwe normaal’ is begonnen en daar moeten wij het zo goed mogelijk mee doen.

More Beauty gaat er alweer voor en helpt je op weg met een nieuwe frisse start, te beginnen met een Bio Face Lifting!

Artikel over Bio Face lift
Bij de behandeling worden je afvalstoffen afgevoerd, onreinheden worden gereduceerd, het bindweefsel wordt verstevigd, en dode huidcellen en overtollige vetten worden verwijderd, waardoor rimpels en oneffenheden verminderen. Kortom: je huid wordt verfijnd, glad, stevig en zacht! Deze ‘lift’ werkt nog ruim een dag ná je bezoek aan More Beauty door. Natuurlijk krijg je advies rond de manier waarop je jouw weer mooie huidbeeld zelf zo lang mogelijk kunt vasthouden. Want met goede zorg voor jezelf kun je dat zéker; ook thuis!

Wil je liever een korte maar diep reinigende behandeling, om te voelen en te kijken wat voor jou op termijn het meest geschikt is, dan ben je ook welkom.

Een bio face lifting, hoe werkt dat eigenlijk?

Een grauwe en ouder ogende huid wordt veroorzaakt door afvalstoffen die zich vlak onder je huid ophopen. Deze afvalstoffen zijn verantwoordelijk voor veel huidproblemen.Zo doen ze rimpels dieper lijken en zorgen ze ervoor dat er kringen en wallen ontstaan. De voedingsstoffen van de Bio Face Lifting werken in op de lymfebanen en het spierverloop in je gezicht. Dit zorgt ervoor dat de afvalstoffen worden afgevoerd naar de bloedbaan. Je doorbloeding krijgt dus een echte stimulans. Dit heeft tot gevolg dat rimpels en plooien verminderen, dat kringen en wallen wegtrekken en dat je bindweefsel sterker wordt. Je huid ziet er jonger, gezonder en stralender uit!

Van mij voor jou!

Om je weer even een oppepper te geven, betaal je voor Bio Face Lifting nu tijdelijk slechts 59 euro (i.p.v. 70,95). Voor de korte maar diep reinigende behandeling hanteren we de speciale prijs van 35 euro.

Acties geldig tot en met september 2020

frisse gezichtsbehandeling