Haal je huid uit zijn/haar winterslaap met een Bio Face Lifting

Huidverbetering en anti-aging met de bio face lifting

Vóór de zomer is het handig om je huid even goed “wakker te schudden”! Met de Bio Face Lifting in de salon wordt de huid, terwijl je zelf lekker kunt ontspannen, in slechts 28 minuten op 4 verschillende niveaus aangepakt.

  • Het maskermengsel bevat geconcentreerde bio stoffen en zuigt alle opgenomen vetten en onreinheden uit de poriën en zorgt voor een egaliserend effect.
  • Ondertussen activeert het opdrogende masker een druk op het bindweefsel. Hierbij wordt het lymfe stelsel gestimuleerd en de huid van onder tot boven wordt aangetrokken.
  • Terwijl jij kunt ontspannen, zorgt de activering van het parasympatisch zenuwstelsel voor een rustgevende kalmte. Dit ont-strest en bereid de energetiserende fase voor.
  • In deze volgende fase wordt de doorbloeding en de vochtcirculatie gestimuleerd. Dit nog voordat je specialist je gezichtspieren weer laat ontspannen, verharding van het weefsel verzacht en lijntjes en rimpels corrigeert.

De fijnste lijntjes en rimpeltjes worden tot slot opgevuld met zuivere biostoffen. De keuze wordt gemaakt afhankelijk van huidbeeld en leeftijd en geeft precies de juiste werkstoffen die je huid nodig heeft.

De Bio Face Lifting is een basismethode voor een langdurig verstevigend resultaat

Maak een afspraak voor deze Bio Face Lifting. Je gezicht ziet er schoner, frisser en jonger uit, zelfs al na één behandeling. Wil je nog meer weten? Op de pagina met schoonheidsbehandelingen kun je een filmpje vinden over deze effectieve anti aging behandeling.

Kan ik je welkom heten voor je eerste Bio Face Lift? dan is er voor jou een actieprijs in april en mei: van 70.95 voor 60.95. Neem snel contact op voor een afspraak!

Huidverbetering en anti-aging met de bio face lifting