Zorg voor jezelf!

Beste mensen/lieve klanten,

De omstandigheden rondom het Coronavirus hebben bij velen van ons invloed op het dagelijks leven. We willen er eigenlijk niet mee bezig zijn maar worden er allen mee geconfronteerd.

Wij willen in de Praktijk voor je beschikbaar blijven! We kunnen je adviseren bij je thuisverzorging, juist nu omdat het in deze tijd belangrijk is je immuunsysteem te versterken! Denk bijvoorbeeld aan het Miracle Mask, de zachte ontslakking voor thuis en aan je dagelijkse portie vitaminen in je huid, d.m.v. het vitamin power pack. Tja en verder kun je ook alvast je Bio Face Lift (afvoeren afvalstoffen) of zuurstofbehandeling inplannen.

Uiteraard nemen we de nodige extra hygiënemaatregelen in de Praktijk en blijven de adviezen van het RIVM volgen. Daar waar nodig zullen we extra maatregelen in acht nemen. Wij werken alleen op afspraak en bedienen slechts 1 klant per keer.

Behandelingen die om een bepaalde continuiteit vragen, waaronder bijv. permanent ontharen, kunnen zo met de aangescherpte maatregelen in onze praktijk doorgang blijven vinden.

Wanneer je persoonlijk klachten hebt, zoals verkoudheid, keelpijn, koorts, droge hoest en wanneer jezelf twijfelt, neem dan contact op, zodat wij de afspraak kunnen verzetten.

Wát wanneer je onverhoopt een behandeling hebt moeten missen in de Praktijk.

Tijdens je dagelijkse verzorging, met bijv. een kuurproduct, masker of ampul extra, zorg je ervoor dat deze tijden geen effect hebben op jouw dagelijkse huidverzorging.

Je “thuis-producten” van o.a. Deynique kunnen, al dan niet vooraf besteld, hier worden afgehaald. Ook het versturen van de producten behoort natuurlijk tot de mogelijkheid. Er zijn meerdere betalingsopties maar hier hebben we samen contact over.

Zoals altijd zien wij je, indien mogelijk, graag terug in de Praktijk …om je te mogen adviseren e/o je te blijven voorzien van je thuis verzorgingsproducten!

Heb je n.a.v. dit artikel vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op, via de mail of telefonisch & indien we bezig zijn …spreek dan in en wij bellen z.s.m. terug.

Hartelijke groeten,

Loretta en Josephine